Pogoji poslovanja

EKO ZABOJČKI KMETIJE IPAVEC

Sestavljeni eko zabojček vsebuje svežo sezonsko zelenjavo. Ker pa ima narava svoja pravila, se lahko zgodi, da zadnji hip pride do spremembe sestave eko zabojčka. Ekološko sadje in zelenjavo izberete sami iz objavljene ponudbe.

Kupec se z naročilom zaveže, da bo zabojček prevzel in plačal. Če zabojček ne bo prevzet, bo naročilo še vedno zaračunano kupcu.

Leseni zabojček v katerem kupec dobi zelenjavo, se pusti na prevzemnem mestu, zelenjavo in sadje se preloži v vrečko, ki jo prinesete s sabo; v kolikor se zabojček odnese domov se zanj zaračuna 5€.

PREVZEM ZABOJČKA

Zabojček prevzamete enkrat tedensko, vsak četrtek, v Eda centru v Novi Gorici med 9 in 17 uro v trgovini Zale & Pepe. Dostava v Novo Gorico se ne zaračuna, je brezplačna. Prav tako lahko zabojčke po predhodnem dogovoru na četrtek prevzamete neposredno na naši kmetiji v Šmarjah.

KAKO PORAVNATI VAŠE OBVEZNOSTI – NAČIN PLAČEVANJA:

Uporabnik plača blago po cenah, ki veljajo na dan, ko je bilo naročilo oddano. Vse cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Slike so lahko le simbolične in ne odražajo dejanskega stanja živil. Naročilo lahko poravnate sproti glede na podatke v prejetem e-mailu s potrditvijo naročila ali ob koncu meseca. V tem primeru vam konec meseca izdamo račun za pretekli mesec naročil. Skupen mesečni račun prejmete na elektronski naslov, ki ga poravnate v roku 3 dni. Če račun v roku ne bo poravnan vam kupcu naslednje naročilo ne bo dostavljeno. Za morebitne spore bo pristojno sodišče v Novi Gorici.

Splošni pogoji

Uporabnik jamči, da so podatki v uporabniškem računu pravilni in točni. Vse spremembe podatkov v uporabniškem računu je uporabnik dolžan dopolniti, oziroma popraviti sam, in sicer v rubriki »Spremeni podatke«, ki jih najde v Mojem računu pod »Moji podatki«. Tukaj lahko spremeni: podatke za račun, ostalo (telefon).Geslo spremenite pod rubriko Spremeni geslo.

Pridržujemo si pravico preveriti vsakega uporabnika ob njegovem prvem oddanem naročilu, in sicer s klicem na telefonsko številko, navedeno v uporabniškem računu uporabnika ali preko elektronske pošte.

Uporabniški račun posameznega registriranega uporabnika (v nadaljevanju kupec) slednjemu omogoča:

Naročanje izdelkov

Kupec po uspešno opravljeni registraciji naroči izdelke na naslednji način:

  • izbere artikle, ki si jih želi, s klikom na gumb »+«  izbere želeno količino ter potrdi z gumbom V košarico;
  • iz košarice lahko kadarkoli odstrani izbrane artikle iz košarice z gumbom »Odstrani«
  • ko zaključi z zbiranjem artiklov, klikne na gumb »Na blagajno«
  • prav tako lahko uredi košarico v »Blagajna« pod »Moja košarica«
  • nakup potrdi z klikom na gumb Nadaljuj« ter »Način plačila« in pritisne gumb »Zaključi nakup«

Kupec odgovarja za dane podatke v procesu izvajanja naročila. Po oddanem naročilu, kupec na elektronski naslov prejme potrdilo o prejetju naročila (obvestilo hkrati velja kot potrdilo naročila). V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral.

Popravljanje in preklic oddanih naročil

Uporabnik lahko napačno naročilo prekliče ali popravi tako, da pošlje elektronsko sporočilo s preklicem ali popravkom naročila na naslov kmetijaipavec@gmail.com, najkasneje v roku 60 minut od oddaje naročila.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto ponudnika, kontaktne podatke (e-pošta, telefon, naslov), bistvene značilnosti in dostopnost izdelkov ter jasno in nedvoumno določene cene, pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave) in način plačila, časovno veljavnost ponudbe ,rok in pogoje za odstop od pogodbe ter pojasnilo postopka ob reklamaciji.

Oglaševanje in promocijsk asporočila

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje: razvidnega pošiljatelja, označbo sporočila kot oglasnega, jasne pogoje udeležbe v akcijah in promocijah, možnost odjave odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Uporabnik se lahko kadarkoli odloči, da ne želi več prejemati novic. Odjavo pošlje na e-naslov, ki ga naslovi »Odjava od novic« na e-naslov kmetijaipavec@gmail.com

Varnost osebnih podatkov

Uporabnik se strinja, da spletna trgovina zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu uporabnika izključno z namenom izboljševanja in uvajanja novih storitev v spletno trgovino. Spletna trgovina se zavezuje, da bo z osebnimi podatki uporabnika rokovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ravnanje z blagom
V skladu z zakonom o Zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili, ravnamo v skladu z dobro higiensko prakso.

Informacije in reklamacije
Vsako reklamacijo bomo obravnavali v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Za informacije in reklamacije lahko uporabnik pokliče na telefonsko številko 031378398 ali piše na e-naslov: kmetijaipavec@gmail.com. Ponudnik bo uporabnikovo reklamacijo rešil v osmih delovnih dneh, oziroma mu posredoval pisno razlago vzroka še morebitno nerešene reklamacije. Vse spore, ki ne bodo rešeni na ta način, bo reševalo pristojno sodišče v Novi Gorici.

Sveža EKO zelenjava in sadje direktno do vas

Sestavite si svoj priljubljeni eko zabojček. Dostavimo vam ga vsak četrtek v Eda center, v trgovino Zale & Pepe, v Novi Gorici. Ali pa nas poiščite na tržici v Novi Gorici, v ekološkem kotičku, vsako soboto.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.