Kmetija Ipavec

Ekološka kmetija Ipavec, včasih so ji po domače rekli "Pri Tonkovih", leži med šmarenskimi griči na Vipavskem že stoletja. Skozi čas se je kmetija večala in danes usmerila v ekološko pridelavo sadja, zelenjave, vina in medu.

Kaj pravzaprav je ekološko kmetijstvo? Ekološko kmetijstvo je ena izmed posebnih oblik kmetijske pridelave, ki spoštuje naravo ter si prizadeva za sveža, okusna in pristna živila.
 
Naši pridelki in izdelki so namenjeni:
  • vsem, ki ste ekološko osveščeni, se ekološko prehranjujete in iščete ekološko hrano,
  • vsem, ki se želite zdravo prehranjevati,
  • družinam, ki želite svojim otrokom in članom ponuditi varno in zdravo hrano,
  • vsem, ki cenite trud kmeta in doma naravno pridelano hrano.
Vse se spreminja v relativno kratkem času. Ljudje hitimo in s tem veliko zamudimo. Mi si vzamemo čas in delamo s predanostjo in skrbjo za vaše zdravje in dobro počutje. Pogled na polja, njive, travnike in gozdove, biserno roso ter vonj po svežem zraku, ljubezen in hvaležnost do zemlje, je tisto kar nas žene naprej.
Zaselek Potok
Zaselek Potok
Zaselek Potok
Zaselek Potok
Oddaljen pogled na Šmarje
Oddaljen pogled na Šmarje
Šmarenski griči
Šmarenski griči

Sveža EKO zelenjava in sadje direktno do vas

Sestavite si svoj priljubljeni eko zabojček. Dostavimo vam ga vsak četrtek v Eda center, v trgovino Zale & Pepe, v Novi Gorici. Ali pa nas poiščite na tržici v Novi Gorici, v ekološkem kotičku, vsako soboto.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.